Ingredientai

Saldžiosios geltonosios paprikos 6 vnt.
Kalakutienos faršas 300 g
Ryžiai 50 g
Pomidorai 2 vnt.
Salierų šakniavaisiai 50 g
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Svogūnai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 60 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai pagels.

Sumaišykite su faršu, ryžiais, smulkiai pjaustytais pomidorais, saliero šaknimi, įberkite prieskonių, įpilkite sultinio.

Gerai išmaišykite.

Nupjaukite paprikų viršūnę (su koteliu), išpjaukite sėklas.

Įdarą dėkite į paprikas. Ant viršaus uždėkite po sviesto gabaliuką.

Paprikas sustatykite į kepimo indą, viena šalia kitos.

Įpilkite truputį vandens (ne daugiau nei 1 cm nuo dugno).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai