Ingredientai

Sausainiai "Gaidelis" 4 pakeliai
Maskarponės sūris 400 g
Grietinėlė (riebi) 250 g
Cukrus 5 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Maskarponę išplakite su cukrumi ir grietinėle.

Sausainius sutrupinkite iki stambių trupinių.

Pyrago formoje, ištiestoje kepimo popieriumi sluoksniuokite, trupinių sluoksnis (suberkite ir ranka suspauskite), tolygiai užpilkite maskarponės, vėl trupinių sluoksnį, ant viršaus pilkite maskarponės mišinį.

Sluoksniavimą pabaikite maskarponės sluoksniu.

Dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba