Ingredientai

Aliejus 150 ml
Miltai 400 g
Cukrus 150 g
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Švelniai išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi.

2. Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.

3. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo milteliais.

4. Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.

5. Įmaišykite apelsino žievelę.

6. Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.

7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

8. Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais