Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Puode ištirpinkite sviestą.

2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustą česnaką ir apkepkite porą minučių.

3. Suberkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną ir vis pamaišant kepkite kol šiek tiek apskrus.

4. Suberkite smulkiai griežinėliais pjaustytą aštriąją papriką ir saliero stiebą. Suberkite smulkiai pjaustytą morką.

5. Kepkite dar porą minučių.

6. Įpilkite sultinio, smulkintų konservuotų pomidorų. Suberkite smulkiai pjaustytą cukiniją.

7. Troškinkite apie 15 minučių.

8. Supilkite nusunktas konservuotas pupeles ir dar troškinkite apie 10 minučių. Pagardinkite druska.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai