Kai norisi greito maisto, pasigaminkite mėsainį su vištiena. Rinkitės bandeles, kurios keptos iš pilno grūdo miltų, įdarykite ją vištienos filė ir nepagailėkite daržovių. Taip turėsite sveiką ir gardų mėsainį su vištiena.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA grūdinę mėsainių bandelę „Cosmos“ skrudinkite sausoje keptuvėje po 10–20 sek. iš abiejų pusių arba kol apskrus.

2. Vištienos filė kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 2–3 min., kol apskrus arba kol iškeps, pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite sūrį ir kepkite, kol išsilydys.

3. Padažui sumaišykite majonezą, pomidorų padažą ir BBQ padažą.

4. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, agurkėlius plonomis juostelėmis.

5. Ant apskrudintos bandelės vidinių pusių tepkite padažo, ant apatinės bandelės dėkite špinatus, pomidorus, svogūnus, keptą vištieną, dar padažo, agurkėlius ir viršutinę bandelę. Štai mėsainis su vištiena ir paruoštas.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai