Ingredientai
nykščio dydžio imbiero
1
vnt.
aitriosios paprikos
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
sezamų sėklų
1
v. š.
baltojo vyno acto
1
v. š.
šviesiojo sirupo
1
v. š.
sojų padažo
2
v. š.
ilgavaisio agurko
1
vnt.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Sutarkuokite imbierą, aitriąją papriką, česnaką.
2. Įberkite sezamų sėklų, supilkite actą, cukraus sirupą, sojų padažą,. Viską išmaišykite.
4. Į vakuumavimo maišelį sudėkite agurkus ir supilkite marinatą. Uždarykite maišelį, viską supurtykite ir vakuumavimo aparatu ištraukite orą.
ALFO PATARIMAI:
· Jei gaminsite ne vakuumavimo maišelyje, marinate reikėtų palaikyti apie valandą. Jei laikysite vakuumavimo maišeliuose – užtenka apie 10 min.
· Šie agurkai puikiai tinka prie azijietiškų patiekalų.
· Nelaikykite jų ilgiau nei vieną dieną.
Atsiliepimai