Ingredientai

nykščio dydžio imbiero 1 vnt.
aitriosios paprikos 1 vnt.
česnako 1 skiltelė
sezamų sėklų 1 v. š.
baltojo vyno acto 1 v. š.
šviesiojo sirupo 1 v. š.
sojų padažo 2 v. š.
ilgavaisio agurko 1 vnt.
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Sutarkuokite imbierą, aitriąją papriką, česnaką.

2. Įberkite sezamų sėklų, supilkite actą, cukraus sirupą, sojų padažą,. Viską išmaišykite.

3. Agurką supjaustykite piršto storio griežinėliais, jei norite, kad jie greičiau sugertų marinatą, galite pjaustyti smulkiau. Supjaustytus agurkus lengvai pamuškite plaktuku.

4. Į vakuumavimo maišelį sudėkite agurkus ir supilkite marinatą. Uždarykite maišelį, viską supurtykite ir vakuumavimo aparatu ištraukite orą.

ALFO PATARIMAI:

· Jei gaminsite ne vakuumavimo maišelyje, marinate reikėtų palaikyti apie valandą. Jei laikysite vakuumavimo maišeliuose – užtenka apie 10 min.

· Šie agurkai puikiai tinka prie azijietiškų patiekalų.

· Nelaikykite jų ilgiau nei vieną dieną.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai