Ingredientai

Savo sultyse konservuotas tunas 2 indeliai
Kininis kopūstas 0.5 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai 12 vnt.
Žaliosios alyvuogės 12 vnt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Sojos padažas 2 šaukšteliai
Česnakai 1 skiltelė
Citrinų sultys 1 šaukštas
Čiobreliai žiupsnelis
Bazilikai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir gana stambiai supjaustykite.

Kol kiaušiniai verda, nuplaukite kopūstą, jį gana smulkiai supjaustykite.

Pomidorus ir alyvuoge perpjaukite pusiau.

Tuną nusunkite.

Užpilui išspauskite česnaką ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi, sojos padažu, citrinos sultimis, čiobreliais ir bazilikais.

Užpilu apšlakstykite sumaišytas salotas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba