Ingredientai
Savo sultyse konservuotas tunas
2
indeliai
Kininis kopūstas
0.5
vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
12
vnt.
Žaliosios alyvuogės
12
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Sojos padažas
2
šaukšteliai
Česnakai
1
skiltelė
Citrinų sultys
1
šaukštas
Čiobreliai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir gana stambiai supjaustykite.
Kol kiaušiniai verda, nuplaukite kopūstą, jį gana smulkiai supjaustykite.
Pomidorus ir alyvuoge perpjaukite pusiau.
Tuną nusunkite.
Užpilui išspauskite česnaką ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi, sojos padažu, citrinos sultimis, čiobreliais ir bazilikais.
Užpilu apšlakstykite sumaišytas salotas.
Atsiliepimai