Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

Apskrudinkite faršą apie 4-5 min. Pašalinkite skysčio perteklių. Sumaišykite pakelio turinį su vandeniu ir supilkite į keptuvę kartu su pomidorais ir pomidorų tyre. Leiskite užvirti ir maišant virkite apie 5 min.

Į kepimo indą sluoksniuojant sudėkite lazanijos lakštus ir faršo troškinį, ant viršutinio sluoksnio supilkite baltąjį padažą. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 35-40 min.

Patiekite su pomidorų salotomis ir česnakine duona.

Patarimas: jei norite išbandyti vegetarišką lazaniją, vietoj faršo dėkite svogūnus, įvairių rūšių paprikas, grybus, cukinijas ir baklažanus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai