Ingredientai
Jautienos faršas
450
g
Vanduo
150
ml
Pomidorų pasta
1
šaukštas
Makaronų lakštai
6
vnt.
Baltasis padažas
300
ml
Čederio sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Apskrudinkite faršą apie 4-5 min. Pašalinkite skysčio perteklių. Sumaišykite pakelio turinį su vandeniu ir supilkite į keptuvę kartu su pomidorais ir pomidorų tyre. Leiskite užvirti ir maišant virkite apie 5 min.
Į kepimo indą sluoksniuojant sudėkite lazanijos lakštus ir faršo troškinį, ant viršutinio sluoksnio supilkite baltąjį padažą. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 35-40 min.
Patiekite su pomidorų salotomis ir česnakine duona.
Patarimas: jei norite išbandyti vegetarišką lazaniją, vietoj faršo dėkite svogūnus, įvairių rūšių paprikas, grybus, cukinijas ir baklažanus.
Atsiliepimai