Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Cukrus 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Vanduo 3 šaukštai
Vanilinis cukrus šaukštelis
Obuoliai 4 vnt.
Cukrus 0.5 stiklinės
Kokoso drožlės 0.5 stiklinės
Miltai 2 šaukštai
Grietinė 1 stiklinė
Porcijos: 8
Obuolių pyragas su jogurto viršumi yra sultingas, švelnus, o geriausias jis būna ataušęs.

Gaminimo eiga

Suminkyti sviestą, miltus, cukrų, druską ir vanilinį cukrų į trupiningą masę.

Supilti vandenį ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.

Iškočioti ir iškloti ja riebalais pateptos 24 cm skersmens formos dugną bei kraštus.

Pusvalandį palaikyti šaltai.

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių.

Kepti paplotį apie 10 minučių.

Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis ir išdėlioti ant apkepto papločio.

Įdarui sumaišyti kiaušinius, cukrų, kokosų drožles, grietinę ir miltus. Užpilti ant obuolių.

Kepti apie 30 minučių.

Visiškai ataušinti ir išimti iš formos.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai