Ingredientai

Morkos 4 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Česnakai 4 skiltelės
Konservuoti žirneliai 2 puodeliai
Salierų stiebai 0.5 vnt.
Majonezas 3 šaukštai
Juodieji pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.

Žirnelius nusunkite.

Česnaką išspauskite.

Sūrį sutarkuokite.

Salierą labai smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite su majonezu ir pagardinkite pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu