Ingredientai
Maltos vištienos
400 g
Kukurūzų krakmolas
0.5 puodelis
Aliejaus
3 šaukštas
Česnako
5 skiltelė
Medus
3 šaukštas
Obuolių acto
1 šaukštas
Vandens
0.5 puodelis
Sojos padažas
1 šaukštelis
Kukurūzų krakmolas
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Druską, pipirus ir kukurūzų krakmolą sumaišykite. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais.
Vištienos gabaliukus apvoliokite krakmole ir kepkite aliejuje, kol iškeps ir paskrus.
Atskiroje keptuvėje sumaišykite padažo produktus (česnako skilteles išspauskite), iškyrus krakmolą, užvirkite.
Krakmolą sumaišykite su šaukštu vandeniu ir sudėkite į padažą. Virkite maišan ant mažos ugnies far kelias minutes, kol sutirštės.
Sumaišykite padažą su vištienos gabaliukais.
Patiekite su ryžiais.