Ingredientai
Gaminimo eiga
* Į pasūdytą verdantį vandenį sudėklite 2 „Clever“ ilgagrūdžių ryžių pakelius ir virkite 18–20 minučių.
* Indelyje sumaišykite sojų padažą, medų ir „Sriracha“ padažą.
* Paruoškite daržoves: morkas supjaustykite mažais kubeliais, česnaką – smulkiais griežinėliais.
* Inde išplakite kiaušinius.
* Keptuvėje pakaitinkite aliejų, suberkite morkas, pagardinkite jas druska. Morkoms pakepus, suberkite česnaką, nusunktus „Billa“ konservuotus kukurūzus, šaldytus žirnelius. Daržovėms suminkštėjus supilkite jas į indą.
* Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir supilkite kiaušinių plakinį, pabarstykite druska ir pipirais. Kiaušinienę maišykite ir suberkite į ją pakepintas daržoves. Išmaišykite.
* Ten pat į keptuvę supilkite išvirusius ryžius, apipilkite juos paruoštu sojos padažu. Gerai išmaišykite.
* Patiekdami ryžius su daržovėmis papuoškite krapų šakelėmis.
Atsiliepimai