virtuvė


Tarp naujų vasaros krypčių – Sicilija ir Italijos kurortų klasika tituluojamas Riminis  (2)
2016 m. gruodžio 7 d. 17:20
Nors į turistinius gidus galima įtraukti praktiškai visą Italiją, vis dėlto yra tokių vietų, kurias ir turistai, ir patys italai ypatingai vertina. Vienas...
Darbo ieškojusi moteris pasibaisėjo: pasityčiojimas  (151)
2016 m. gruodžio 7 d. 11:14
„Vergovė“, – taip darbą pavadino jo Lietuvoje ieškanti 59-erių metų moteris. Ją papiktino tai, kad norėdama dirbti padavėja, buvo paklausta, ar moka...
Gardžiausi Izraelio virtuvės šventiniai patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 6 d. 17:00
Izraelio šventinius patiekalus projekte „ BORJOMI šventiniai stalai , 2016. Izraelis“...
Kulinarija ir kelionės: dvi geriausiai derančios aistros  (3)
2016 m. gruodžio 5 d. 18:05
Kulinarija ir kelionės . Štai pačios didžiausios mano viena kitą papildančios...
Vokiečių dogas - milžinas, kuris bijo šluotų  (30)
2016 m. gruodžio 5 d. 13:36
Kaunietis Mantas Pečiukaitis savo augintinį vokiečių dogą Sabą vadina milžinu auksine...
Nepaliaujamas smurtas prie pietų stalo  (8)
2016 m. gruodžio 5 d. 12:27
Mes smurtaujame prieš save ir kitus dažniau nei įsivaizduojame. Į šią problemą kiek kitaip pažvelgė tarptautinės moterų organizacijos „Zonta...
Neatrasta Skandinavija: 5 priežastys aplankyti Farerų salas  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 10:39
Lietuviai gan neblogai pažįsta Skandinaviją – Švedija ir Norvegija yra tarp populiariausių turistų iš Lietuvos poilsio krypčių. Tačiau yra kitokia, dar...
Geriausias kiaušinių likerio receptas
2016 m. gruodžio 5 d. 09:35
Šventiniam stalui – maisto tinklaraštininkių patiekalai iš burokėlių. RECEPTAI  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Sekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto...
Daugybę metų smurtą kentusi moteris nebeišlaikė: klaida, sugriovusi gyvenimą  (37)
2016 m. gruodžio 4 d. 22:29
Daugybę metų sugyventinio smurtą kentusi, nors ne kartą jį iš savo namų išvariusi,...
Lietuvė Islandijoje turėjo mokytis dirbti lėčiau  (94)
2016 m. gruodžio 4 d. 21:15
Kai prieš penkerius metus mirė Daivos Vėliuvienės vyras, ji buvo sutrikusi, nebežinojo, kaip toliau tvarkytis su savo gyvenimu, kaip auginti du tuo metu dar...
V. ir Ž. Diawaros: vaikų atsiradimas nereiškia, kad turi pradėti gyventi tik jų gyvenimą ir keisti savąjį  (11)
2016 m. gruodžio 3 d. 13:36
Victoras ir Živilė Diawaros kartu jau 15 metų. Abu vienas kitą pažįsta puikiai ir vietomis netgi supanašėjo, nors abu yra iš visiškai skirtingas auklėjimo...
Vištiena įtampai mažinti su Džiugu Siaurusaičiu  (3)
2016 m. gruodžio 3 d. 08:47
Šį kartą „Nuotaikų virtuvėje“ – vištienos receptas , padėsiantis atsikratyti...
G. Vilpišausko „Virtuvės užkariavimo menas“: po šios knygos nebereikės valgių receptų  (10)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:41
Jeigu sugebate prisvilinti net vandenį, geriau mirsite badu nei kaisite puodus,...
Kalėdinėje labdaros mugėje pildomos sunkiai sergančių vaikų svajonės
2016 m. gruodžio 2 d. 00:00
Poilsio ir pramogų kompleksas „Vilnius Grand Resort” kartu su onkologinėmis ligomis...
Ateinančių metų namų horoskopas  (1)
2016 m. gruodžio 1 d. 15:37
Artėja slenkstis į kitus metus, tad pats metas pagalvoti apie praėjusius ir būsimus metus. Tik nepamirškite į horoskopą žvelgti kaip į pramogą.
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
A. Klimavičius: iki visiškos laimės „Trakams“ trūko titulų ir geresnio pasirodymo Europoje  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 17:35
Komandos draugų geriausiu „Trakų“ žaidėju išrinktas Arūnas Klimavičius...
Įkvepianti vištiena su Gabriele Martirosianaite  (8)
2016 m. lapkričio 30 d. 14:17
Išskirtinio skonio sveikas maistas – įkvėpimas daugeliui. Vis dėlto ne kiekvienas...
Ligoninėje bananuose rastas 10 centimetrų dydžio tarantulas  (21)
2016 m. lapkričio 30 d. 14:06
Šiaurės Londono „Royal Free Hospital“ ligoninėje ketvirtadienį, lapkričio 24 d., bananuose rastas didžiulis tarantulas.
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis?
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
Vokiškos Kalėdos neįsivaizduojamos be žąsies  (3)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:43
Tradicinių vokiškų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas „...
A. Užkalnį apgavo restorano pavadinimas, bet jis nesiskundė  (93)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:46
Ką sakytumėte, kai restoranas vadinasi gatvės kepėjais? Aš tai manyčiau, kad tai - dar viena kepykla, gal net senolių kepyklėlė (jei kas nežinote, tai ta...
Mokslininkas: bet kokie nauji įgūdžiai turi būti dedami ant stipraus žinių pagrindo  (8)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:00
Pasaulio lietuvių ekonomikos forumo svečias, Vengrijos mokslų akademijos daktaras, ekonomistas Attila Havas sako, kad šiuolaikiniame pasaulyje mokymasis visą...
„Nuotaikų virtuvė“: aistrą skatinantis paslaptingas majų ingredientas  (2)
2016 m. lapkričio 27 d. 10:34
Virtuvės šefas iš Italijos Gian Luca Demarco kartu su aktore Aušra Štukyte šį...
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Vokiškos Kalėdos: be kokių patiekalų neįsivaizduojame šventinio stalo  (5)
2016 m. lapkričio 27 d. 00:10
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...