Ingredientai

Sviestas 100 g
Morkos 100 g
Miltai 1 stiklinė
Avižiniai dribsniai 0.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Svogūnai 3 vnt.
Grybai 200 g
Aliejus 1 šaukštas
Pienas 0.5 stiklinės
Kiaušiniai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Fermentinis sūris 100 g
Rozmarinai pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6
Neprilygstama grybų ir svogūnų pica patiks ir tiems, kurie šiaip jau grybus ne itin mėgsta.

Gaminimo eiga

Išsukite sviestą ir tarkuotas morkas.

Atskirai sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius bei druską ir sudėkite į sviesto bei morkų maišinį.

Išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Išlipdykite ja riebalais pateptos 26 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

Supjaustykite žiedais svogūnus, susmulkinkite grybus, paskaninkite baltaisiais pipirais ir rozmarinais.

Apkepkite aliejuje, kad suminkštėtų.

Sumaišykite dubenyje pieną, kiaušinį, sūrį ir sutraiškytą česnako skiltelę, sudėkite grybų ir svogūnų masę.

Užpilkite įdarą ant papločio ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-25 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Kumpio pica
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kumpio pica

Itališka pica su daug sūrio
Reikia pasistengti
1 val.

Itališka pica su daug sūrio

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba