Gaminimo eiga

1. Pakepkite puode su aliejumi ir prieskonių mišiniu svogūną, morką, vištieną, o baigdami įdėkite susmulkintą papriką.

2. Supilkite ant vištienos karštą sultinį ir kaitinkite keletą minučių.

3. Įpilkite kokosų pieno kremą, suberkite pupuoles ir trumpai pavirkite.

4. Pagardinkite citrinų sultimis.

5. Papuoškite žaliaisiais svogūnų stiebeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba