Ingredientai
Vištų šlaunelės
300 g
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Saldžiosios paprikos
1 vnt.
Pupelės
85 g
Kapotų svogūno laiškų
2 vnt.
Citrinos
1 vnt.
Kokosų pienas
200 ml
Vištienos sultinys
500 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pakepkite puode su aliejumi ir prieskonių mišiniu svogūną, morką, vištieną, o baigdami įdėkite susmulkintą papriką.
2. Supilkite ant vištienos karštą sultinį ir kaitinkite keletą minučių.
3. Įpilkite kokosų pieno kremą, suberkite pupuoles ir trumpai pavirkite.
4. Pagardinkite citrinų sultimis.
5. Papuoškite žaliaisiais svogūnų stiebeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.