Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Cukrus 3 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Vanduo 0.5 stiklinės
Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6
Sultingas rabarbarų pyragas su traškiu karamelės skonio papločiu.

Gaminimo eiga

Išminkyti sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešla taptų vientisa, ir ja išlipdyti kepamuoju popieriumi išklotą orkaitės skardos dugną.

Įkaitinti orkaitę iki 175 laipsnių.

Supjaustyti gabalėliais rabarbarus ir sumaišyti su cukrumi bei cinamonu. Užpilti maišinį ant tešlos.

Viršų ruošti šitaip: išplakti kiaušinius ir cukrų, ištirpinti puodelyje sviestą, supilti vandenį ir leisti užvirti.

Užpilti maišinį ant išplaktų kiaušinių.

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir supilti į išplaktų kiaušinių masę.

Užpilti ant rabarbarų ir kepti apie 25 minutes.

Ataušusį supjaustyti keturkampiais.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas