Ingredientai

Rudasis cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 1.5 stiklinės
Avižų sėlenos 4 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Jogurtas 0.5 stiklinės
Aliejus 4 šaukštai
Rabarbarai 2 stiklinės
Cukrus 3 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Jogurtas 4 šaukštai
Cukrus 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Sumaišykite rudąjį cukrų, miltus, avižų sėlenas, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.

Įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir jogurtą. Išlipdykite tešla 24 cm skersmens pateptos formos dugną ir kraštus.

Padenkite rabarbarų gabaliukais ir apibarstykite cinamono bei cukraus maišiniu.

Išsukite kiaušinį, jogurtą, cukrų ir vanilinį cukrų. Užpilkite maišinį
ant rabarbarų gabaliukų.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas