Ingredientai
Rudasis cukrus
0.5
stiklinės
Miltai
1.5
stiklinės
Avižų sėlenos
4
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Jogurtas
0.5
stiklinės
Aliejus
4
šaukštai
Rabarbarai
2
stiklinės
Cukrus
3
šaukštai
Cinamonas
1
šaukštelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Jogurtas
4
šaukštai
Cukrus
4
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Gaminimo eiga
Sumaišykite rudąjį cukrų, miltus, avižų sėlenas, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.
Įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir jogurtą. Išlipdykite tešla 24 cm skersmens pateptos formos dugną ir kraštus.
Padenkite rabarbarų gabaliukais ir apibarstykite cinamono bei cukraus maišiniu.
Išsukite kiaušinį, jogurtą, cukrų ir vanilinį cukrų. Užpilkite maišinį
ant rabarbarų gabaliukų.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes.
Atsiliepimai