Ingredientai
čiabatos
0.5
vnt.
persikų arba nektarinų
2
vnt.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
rozmarino
1
šakelė
rikotos sūrio
2
v. š.
serano kumpio
50
g
bazilikų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 2
Jei iškylausite ar terasoje ruošite grilį, pasigaminkite brusketų su keptais persikais ir kumpiu. Gurmaniškas užkandis. Brusketos su keptais persikais ir kumpiu nepalieka abejingų.
Gaminimo eiga
* Čiabatą supjaustykite riekelėmis.
* Persikus arba nektarinus supjaustykite skiltelėmis, pagardinkite aliejumi ir rozmarino lapeliais. Kepkite ant grilio vis pavartydami apie 3–4 min.
* Šalia sudėkite duonos riekeles ir kepkite iš abiejų pusių po 1–2 min.
Ant apskrudintos duonos tepkite rikotos sūrį, dėkite plėšytą kumpį ir keptus persikus.
* Papuoškite bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai