Jei iškylausite ar terasoje ruošite grilį, pasigaminkite brusketų su keptais persikais ir kumpiu. Gurmaniškas užkandis. Brusketos su keptais persikais ir kumpiu nepalieka abejingų.

Gaminimo eiga

* Čiabatą supjaustykite riekelėmis.

* Persikus arba nektarinus supjaustykite skiltelėmis, pagardinkite aliejumi ir rozmarino lapeliais. Kepkite ant grilio vis pavartydami apie 3–4 min.

* Šalia sudėkite duonos riekeles ir kepkite iš abiejų pusių po 1–2 min.
Ant apskrudintos duonos tepkite rikotos sūrį, dėkite plėšytą kumpį ir keptus persikus.

* Papuoškite bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai