Gardžios ir sočios – tokios yra graikiškos salotos su vištiena. 20 minučių pamarinavę vištieną jau galite kepti ir ruošti salotas. Paruoštas graikiškos salotas su vištiena pagardinkite džiovintais raudonėliais.

Gaminimo eiga

* IKI vištienos šlaunelių mėsą pagardinkite aliejumi (1–2 šaukštais), druska, pipirais ir tarkuota česnako skiltele.

* Marinuotą vištieną kepkite ant įkaitinto grilio apie 4–5 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.

* Kopūstą ir papriką supjaustykite plonais šiaudeliais, pomidorus pjaukite pusiau, agurką ir svogūną supjaustykite griežinėliais. Alyvuoges sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis.

* Viską pagardinkite aliejumi, sultimis, ir prieskoniais. Gerai išmaišykite.

* Sudėkite IKI salotų mišinį ir išmaišykite.

* Iškeptą vištieną supjaustykite juostelėmis, fetos sūrį – stambiais kubeliais, sudėkite viską ant salotų ir pagardinkite džiovintais raudonėliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai