Ingredientai
Bulvės
500
g
Baklažanai
600
g
Pomidorai
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Jalapeno pipirai
2
vnt.
Pomidorų tyrė
2
šaukštai
Lauro lapai
3
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Svogūnų laiškai
5
šakelės
Kalendros
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Aliejus
50
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.
2. Pomidorams nulupkite žieveles ir gana smulkiai supjaustykite.
3. Svogūnus, paprikas ir jelapeno pipirus labai smulkiai supjaustykite.
4. Česnaką išspauskite, baklažanus supjaustykite vidutinio stambumo gabaliukais.
5. Į pomidorų tyrę įpilkite 3 šaukštus vandens.
6. Į troškinimo puodą supilkite aliejų, suberkite svogūnus, bulves ir baklažanus. Išmaišykite, įdėkite lauro lapus, česnaką ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies uždengtus dangčiu apie 15 minučių.
7. Suberkite pomidorus, paprikas, pipirus, prieskonius, smulkintus svogūnų laiškus, supilkite pomidorų tyrę.
8. Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai