Ingredientai

Triušiena 800 g
Kiaulienos šoninė 100 g
Alus 300 ml
Daržovių sultinys 200 ml
Morkos 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Česnakai 2 vnt.
Čiobreliai 2 šaukšteliai
Rozmarinai 3 šakelės
Salierai 1 riekelė
Miltai 3 šaukštai
Pinijų sėklos 3 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Įkaitintame aliejuje keptuvėje apkepkite smulkiai pjaustytą šoninę ir suberkite į troškintuvą.

Toje pačioje keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite miltuose apvoliotus triušienos gabaliukus.

Triušieną sudėkite į troškintuvą, o keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytas morkas su griežinėliais pjaustytais porais ir smulkiai kubeliais pjaustytais salierais. Svarbiausia, kad daržovės kiek apskrustų, bet nesuminkštėtų.

Daržoves suberkite į troškintuvą. Keptuvėje minutę apskrudinkite pinijų riešutus ir suberkite į troškintuvą.

Česnako galvutėms nulupkite sausą žievelės sluoksnį ir perpjaukite pusiau. Sudėkite į troškintuvą.

Supilkite alų, daržovių sultinį, suberkite prieskonius.

Uždenkite dangtį ir troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 valandas.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla