Ingredientai

Alus 300 ml
Morkos 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Čiobreliai 2 šaukšteliai
Rozmarinai 3 šakelės
Salierai 1 riekelė
Miltai 3 šaukštai
Pinijų sėklos 3 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Įkaitintame aliejuje keptuvėje apkepkite smulkiai pjaustytą šoninę ir suberkite į troškintuvą.

Toje pačioje keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite miltuose apvoliotus triušienos gabaliukus.

Triušieną sudėkite į troškintuvą, o keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytas morkas su griežinėliais pjaustytais porais ir smulkiai kubeliais pjaustytais salierais. Svarbiausia, kad daržovės kiek apskrustų, bet nesuminkštėtų.

Daržoves suberkite į troškintuvą. Keptuvėje minutę apskrudinkite pinijų riešutus ir suberkite į troškintuvą.

Česnako galvutėms nulupkite sausą žievelės sluoksnį ir perpjaukite pusiau. Sudėkite į troškintuvą.

Supilkite alų, daržovių sultinį, suberkite prieskonius.

Uždenkite dangtį ir troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 valandas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai