Ingredientai
nedidelio pomidoro
1
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
smulkintos kalendros
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
pomidorų padažo
3
v. š.
smulkintos aitriosios paprikos
1
a. š.
baltojo vyno acto
1
v. š.
vištienos krūtinėlės
200
g
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriosios paprikos dribsnių
žiupsnelis
aliejaus (kepimui)
1
v. š.
Porcijos: 2
Sulaukus netikėtų svečių ar norint greito, bet skanaus patiekalo – takai su vištiena. Šiltas patiekalas, kurį pagaminsite per 15 minučių. Takai skanūs ir atvėėsę.
Gaminimo eiga
1. Pomidorą išvalykite nuo sėklyčių. Pomidorą ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Sumaišykite su žiupsneliu druskos, smulkinta kalendra ir alyvuogių aliejumi.
2. Pomidorų padažą sumaišykite su smulkinta aitriąja paprika ir actu.
3. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska, pipirais ir aitriosios paprikos dribsniais.
4. Vištienos juosteles kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol apskrus abi pusės ir iškeps vidus.
5. Kvietines tortilijas pašildykite sausoje ir labai karštoje keptuvėje iš abiejų pusių po 10 s.
6. Ant tortilijų dėkite pomidorų salsą, iškeptą vištieną ir gardinkite padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai