Ingredientai
ilgavaisio agurko
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
aitriosios paprikos
0.5
vnt.
smulkintų kalendrų
2
v. š.
sojų padažo
1
v. š.
ryžių acto
2
v. š.
sezamų aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
cukraus
žiupsnelis
sezamų sėklų
1
v. š.
Porcijos: 2
Pasiilgusiems pikantiško skonio užkandžių rekomenduojame pasiruošti aštrių agurkų. Marinuosite vos 20 minučių. O aštrių agurkų skonis – nepakartojamas.
Gaminimo eiga
1. Agurką daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis.
2. Česnaką ir aitriąją papriką susmulkinkite ir sumaišykite su agurkais.
3. Visus likusius ingredientus sudėkite ant agurkų ir gerai išmaišykite.
4. Pamarinuokite 15–20 min. Pagardinkite sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai