Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
pomidoro
1
vnt.
konservuotų avinžirnių
2
saujos
juodųjų pipirų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
malto kumino
žiupsnelis
mažų romaninių salotų
200
g
fetos sūrio
100
g
Porcijos: 4
Kai karšta ir ieškote lengvesnių patiekalų, rekomenduojame pasigaminti salotas su avinžirniais ir feta. Čia yra visko, ko reikia gerai savijautai – skaidulų, baltymų. Lengvos salotos su avinžirniais ir feta – ir pusryčiams, ir vakarienei.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais, pomidorą – kubeliais.
2. Pjaustytas daržoves sumaišykite su konservuotais avinžirniais, pagardinkite pipirais, druska, aliejumi, aitriųjų paprikų dribsniais ir kuminu.
3. Salotas pjaukite į keturias dalis.
4. Į lėkštę sudėliokite salotas, avinžirnių mišinį ir laužytą fetos sūrį.
5. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai