Ingredientai

vandens 2 l
obuolių acto 200 ml
druskos 50 g
cukraus 100 g
agurkų vnt.
nedidelių pomidorų vnt.
morkos 1 vnt.
Prieskoniai (1 stiklainiui reikės):
Prieskoniai (1 stiklainiui reikės):
aitriosios paprikos (supjaustytos juostelėmis) 1 vnt.
didelių česnako skiltelių 4 vnt.
juodųjų pipirų žirnelių 12 vnt.
gvazdikėlių 4 vnt.
kalendrų grūdelių 10 vnt.
garstyčių grūdelių 1 šaukštas

Gaminimo eiga

1. Marinatui paruošti: į prikaistuvį supilkite vandenį, obuolių actą, druską, cukrų ir užvirkite.

2. Agurkus, pomidorus, supjaustytą griežinėliais morką sudėkite į stiklainį. Suberkite prieskonius, užpilkite verdančiu marinatu ir dėkite į 80 °C temp. orkaitę 20 min. Ištraukus daržoves, užsukite jas virintu dangteliu.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai