Greito obuolių pyrago tešlą užmaišysite vos per 5 minutes, o toliau kepiniu pasirūpins orkaitė. Obuolių pyragą valgykite vieną ar su ledų kaušeliu.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi, kepimo milteliais, druska ir vaniliniu cukrumi. Po truputį suberkite IKI miltus. Užpilkite lydytu sviestu ir gerai išmaišykite.

2. Obuolius nuskuskite ir išimkite sėklytes. Supjaustykite stambiomis riekelėmis.

3. Pjaustytus obuolius sumaišykite su tešla.

4. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais.

5. Gautą masę suverskite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 °C temp. apie 25–30 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai