Keptos saldžiosios bulvytės su česnakiniu padažu – pastangų nereikalaujantis puikus užkandis laukiant filmo ar draugų svečiuose. Pagaminsite greitai, o skonis tikrai nenuvils. Saldžiąsias bulvytes valgykite su padažu.

Gaminimo eiga

* Supjaustykite saldžiąsias bulves lazdelėmis. Suberkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite kapoto rozmarino, druskos bei pipirų ir gerai išmaišykite.

* Sudėkite į kepimo skardą ir paskleiskite vienu sluoksniu. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

* Tuo tarpu pasigaminkite padažą: dubenėlyje sumaišykite majonezą, kapotas petražoles, smulkintą česnaką bei druską, pipirus.

* Bebaigiant kepti apibarstykite bulves čederio sūriu ir valgykite kartu su padažu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai