aA
Ilgametis Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas, socialdemokratas Algimantas Salamakinas turės dar vieną progą stoti akis į akį prieš politikon pasukusią garsenybę. Jo varžovu Seimo rinkimuose bus Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) gretas neseniai papildęs operos solistas, televizijos ekranų nevengiantis Vytautas Juozapaitis.
Vytautas Juozapaitis
Vytautas Juozapaitis
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Politikos senbuvis A. Salamakinas ir naujokas V. Juozapaitis dėl parlamentaro mandato grumsis Radviliškio vienmandatėje rinkimų apygardoje.

Be socdemo ir naujosios TS-LKD žvaigždės, Radviliškyje į Seimą prasibrauti mėgins „tvarkietė“ Audronė Beresnevičienė, „darbietė“ Zita Žvikienė, liberalas Benediktas Krasniauskas, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatė Daiva Ribikauskienė bei „Drąsos kelio“ atstovas Arimantas Račkauskas. Su šiais politikais taip pat siekia varžytis pretendente į kandidatus įsiregistravusi Laimutė Šlamienė, kuriai dar reikia surinkti tūkstantį ją remiančių rinkėjų parašų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Iš vėžio gniaužtų vos trejų metukų sūnelį ištraukusiai Aušrai pačiai išgyti reikėjo daugiau nei 10 metų

„Momentas, kurio niekad nepamiršiu – gydytojas atėjo į palatą, ir pradėjo atvirai pasakoti,...

Garsiosios Fridos Kahlo namai Meksikoje: galima išvysti net lovą, kurioje ji mirė

Kadaise Meksiko mieste buvę Fridos Kahlo namai, o dabar – ir muziejus , kasdien sutraukia...