aA
Nuo liepos 11 d. DELFI oficialiai atidarė naują elektroninio pašto svetainę “webmail.delfi.lt”. Naujoji svetainė pakeitė ankstesnes “mailman.delfi.lt” bei “mail.centras.lt” elektroninio pašto sistemas.
nemokamas DELFI el.paštas
Kaip ir ankstesniuose tinklapiuose, “webmail.delfi.lt” svetainėje paštą galima skaityti iš kompiuterio, esančio bet kurioje pasaulio šalyje. Norint naudotis DELFI nemokamo el.pašto sistema tereikia interneto ryšio ir naršyklės.

webmail.delfi.lt” svetainėje padidintas vietos pašto dėžutei limitas. Dabar el.pašto vartotojai nemokamai galės saugoti iki 8 MB (megabaitų) informacijos. Be to, atnaujinta pašto tarnybinės stoties programinė ir techninė įranga, tad nemokamo el.pašto sistema veiks žymiai greičiau.

Nuo šiol pašto sistema bus galima naudotis ne tik lietuvių, bet ir anglų kalbomis, taip pat įdiegta galimybė skaityti ir rašyti laiškus rusišku alfabetu. Pagerinta ir pagalbos vartotojui sistema, išplėsta naudojimosi el.paštu statistika.

Viena didžiausių naujienų – dvi naujos el.pašto galūnės. Anksčiau nemokamo DELFI el.pašto vartotojai galėjo pasirinkti vieną iš keturių adresų galūnių (“centras.lt”, “bamba.lt”, “xxx.lt” bei “delfi.lt”). Patobulintoje sistemoje – dar dvi puikios adresų sritys – “mail.lt” bei “email.lt”.

Šiuo metu DELFI pašto tarnybinėje stotyje užregistruota daugiau kaip 120 000 nemokamų el.pašto adresų. Maždaug 35 000 vartotojų nemokamu DELFI el.paštu naudojasi bent kartą per savaitę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(4 žmonės įvertino)
2.2500