aA
Aktorius, politinės partijos „Drąsos kelias“ kandidatas į Seimą Audrius Nakas antradienio vakarą „Žinių radijo“ laidoje „Aktualusis interviu“ prabilo apie savo partijos problemas. Pasak jo, jaunąją partiją uzurpavusios jėgos daro viską, kad „Drąsos keliui“ Seimo rinkimuose nepasisektų. Tarp kenkėjų aktorius įvardino partijos rinkimų štabą ir jo vadovą Valdą Vasiliauską.
Audrius Nakas
Audrius Nakas
© DELFI / Tomas Vinickas

„Problema „Drąsos kelyje“ yra kaip ir visoje šalyje: „Drąsos kelias“ – tai yra jauna partija, tai net kol kas aš asmeniškai nepavadinčiau partija, naujas darinys, kaip serga valstybė labai stipriai, taip susirgęs yra ir naujas darinys. Ten yra inkrustuota įvairių struktūrų žmonių. (...) Deja, aš ten esu... Aš ten esu ir darau viską, kad šitai politinei jėgai kiek įmanoma labiau pasisektų. Deja, tie žmonės, kurie yra realiai uzurpavę kol kas šitą politinę labai jauną ir gležną jėgą, jie daro viską, kad kuo labiau nepasisektų rinkimuose „Drąsos keliui“. Viską daro“, – „Žinių radijui“ sakė A. Nakas.

Paprašytas įvardyti konkrečius asmenis, A. Nakas paminėjo „Drąsos kelio“ rinkimų štabo vadovo V. Vasiliausko pavardę.

„Rinkimų štabo vadovo pavardę žinote „Drąsos kelio“? Štai ir atsakymas. (...) Apsuptis visa dabar Neringos Venckienės tai sako, kad situacija yra labai prasta. Bet iš kitos pusės yra, kiek pamenu, balsavę 110 tūkst. už „Drąsos kelią“. Tris mėnesius būtent tas štabas darė viską, kad „Drąsos keliui“ nepasisektų. Darė ne tai kad klaidas, bet sąmoningus tokius dalykus, kad atbaidyti žmones. Aš manau, kad 110 tūkst. šitoj situacijoj yra visiškai neblogai“, – teigė A. Nakas.

DELFI primena, kad būtent A. Nakas prisipažino padaręs slaptus įrašus pokalbiuose su Seimo pirmininke Irena Degutiene, kuriuose ši politikė skundžiasi visuotiniu politikų sekimu bei kaltina Prezidentūrą autoritarizmu. „Drąsos kelias“ pareiškė nuo šio įvykio atsiribojantis.

Žinių radijas
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Kupiškio baldininkai – apie bankrutuojančius užsienio klientus ir į Braziliją nuvedusias žaliavų paieškas (1)

Ilgus metus nuosekliai augusi minkštų baldų karkasus gaminanti Kupiškio įmonė „Slavita“...

Naštą palengvinusi ir kompasą sureguliavusi Lietuvos rinktinė laukia pilnesnių tribūnų

„Visada svarbu pradėti pergale, kad jos nepritrūktų pabaigoje, kai jau kovojama dėl medalių“,...

Rinkoje netrukus gali atsirasti netradicinis baltymų šaltinis: patogu pjaustyti ir kepti – bet ar išdrįstumėte paragauti?

Naujas mokslininkų tyrimas atkleidė, jog pitonai – sveikas, naudingas, aplinką tausojantis ir...