Pasitikdama gimtadienį, D. Bilevičiūtė džiaugiasi – gyvenimą matė visomis spalvomis.

„Viską išmėginau, tobulėjau. Turėjau daug koncertų, namų, daug praradau. Toks tas mūsų gyvenimas – šįkart ne rožinis, o spalvotas“, – „KK2“ sakė dainininkė.

Jubiliejaus proga Daina ryžosi erotinei fotosesijai. Intriguojantiems kadrams ji pasirinko didelę svarbą turinčius drabužius – kai kuriems iš jų jau keli dešimtmečiai.

Daina Bilevičiūtė

„Kai kuriems apatinukams trisdešimt, keturiasdešimt metų. Dar galiu įtilpti – viskas įtilpo gražiai ir gavosi kaip iš filmo“, – „KK2“ džiaugėsi D. Bilevičiūtė

Save Daina palepino ir antra fotosesija. Antroji buvo su gyvu povu, simbolizavusiu šviesą ir tyrumą.

„Kai darėme fotosesiją, man liepė povą laikyti už kojyčių. Vienu metu jis labai norėjo skristi, aš jo nepaleidau, jis išsinėrė ir kabėjo žemyn galva. Išsigandau, kad jį nužudžiau, bet jis tik sustingo – nusiramino“, – sakė pašnekovė.

D. Bilevičiūtė teigė, kad fotosesijų bus ir daugiau – „su krokodilais, begemotais, o gal ir su gyvais vyrais“.

Daina Bilevičiūtė

Dovanų šešiasdešimtmečiui moteris gavo prabangius rožinius audinės kailinius, taip pat būsiančius ateities fotosesijoje – Daina planuoja po jais nieko daugiau nevilkėti. Paklausta, ko dovanų norėtų dar, moteris atviravo – norėtų gyvenimo partnerio.

„Noriu gyvo vyro. Gal net ne gyvo, o protingo. O kas yra protingas? Tie pretendentai turėtų susisiekti su manimi ir mes išsiaiškinsime“, – kalbėjo D. Bilevičiūtė.