aA
Didžiosios Britanijos mobiliojo ryšio operatorius “Vodafone” pristatė kišeninį kompiuterį su įtaisytu skaitmeniniu fotoaparatu ir interneto naršymo funkcijomis.
“Vodafone Message-Cam” įtaisą sukūrė bendrovė “Casio Computer”. Kišeniniu "Casio" bus galima fotografuoti ir siųsti nuotraukas elektroniniu paštu.

Įtaisas aprūpintas spalvotu prisilietimams jautriu ekranu (touch-screen), gali įrašyti garsą bei kurti garso įrašų bei nuotraukų "albumus".

Į “Vodafone Message-Cam” rinkinį įeina ir “Siemens C35i” mobilusis telefonas su WAP interneto naršykle. Didžiojoje Britanijoje rinkinys bus parduodamas už 349.99 svarus sterlingų (2033 litus). Vartotojai, nusipirkę "Message-Cam", turės pasirinkti vieną iš “Vodafone” mobiliojo ryšio planų.

Šis įrenginys yra bendrovių “Vodafone” ir “Casio” sąjungos, oficialiai paskelbtos vasario mėnesį, rezultatas. Bendrovių sąjungos tikslas - kišeninių kompiuterių, galinčių naryti internetą, kūrimas ir gamyba.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Nyderlandų atstovas nepasirodė „Eurovizijos“ repeticijoje, organizatoriai tiria „įvykį“: gali būti diskvalifikuotas (23)

26 metų Nyderlandų atlikėjas Joostas Kleinas su daina „Europapa“ nepasirodė penktadienio...

Fausta Marija Leščiauskaitė. Lietuvos pilietybė – kaip toksiški santykiai (9)

Aš vis stebėjausi, kaip aš, lietuvė, gimusi ir augusi Lietuvoje, 12 metų šia kalba mokiusis...

Analizė atskleidė: Lietuvoje antivalstybininkų retorika aštrėja

Balandį Lietuvą pasiekė nemažai reikšmingų naujienų, susijusių su šalies gynybinių...

„Eurovizijos“ užkulisius puikiai žinantis Tyla – apie tai, ko nemato žiūrovai: nekomunikavimas yra nepateisinama priežastis

Atlikėjų vadybininkas, prodiuseris Martynas Tyla Delfi laidoje „Eurovizija: gal pagaliau?“...