aA
“Dell” kompanija išleido nešiojamą kompiuterį “Inspiron 5000e”. Šis modelis turi ypač aukštos kokybės “Ultra XGA” skystų kristalų ekraną, tinkantį aukštos kokybės grafikos ir “DVD” peržiūrai.
“Inspiron 5000” priklausomai nuo pasirinkto ekrano dydžio būna arba yra 37,7 mm arba 40,4 mm storio, sveria apie 3 kg ir yra skirtas kelionėms.

“Dell” tikina, kad “Ultra XGA” ekranas nešiojamuose kompiuteriuose yra panaudojamas pirmą kartą. Šie kompiuteriai yra skirti nešiojamuose kompiuteriuose ieškantiems didelio našumo ir aukštos kokybės grafikos, praneša Bradas Blietzas, “Inspiron” marketingo vadovas.

“Inspiron 5000e” kompiuteryje yra įmontuotas bevielių komunikacijų įrenginys, galintis susijungti 11 megabitų duomenų perdavimo greičiu iki 50 metrų nuotoliu. Šiame modelyje taip pat yra diskelių įrenginys ir modulinis įtaisas, prie kurio galima prijungti papildoma maitinimo elementą, CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW bei Zip įrenginius.

Kompiuterių kaina svyruoja nuo 1779 iki 2118 JAV dolerių (nuo 7116 iki 8472 litų) priklausomai nuo pasirinktos modifikacijos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0