Ingredientai
česnako
4
skiltelės
svogūno
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
6
v. š.
rudojo cukraus
žiupsnelis
konservuotų smulkintų pomidorų
1
indelis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
bazilikų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 5
Pasigaminkite naminio pomidorų padažo „Arrabiatta“. Tiks į troškinį ar prie grilio kepsnių. švirtą pomidorų padažą pagardinkite druska, pipirais ir bazilikų lapeliais.
Gaminimo eiga
* Daržoves smulkiai supjaustykite.
* Į šaltą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintas daržoves ir kepkite apie 2 min., kol suminkštės.
* Suberkite rudąjį cukrų ir gerai išmaišykite.
* Supilkite konservuotus pomidorus ir troškinkite ant mažos kaitros apie 20–30 min.
* Išvirtą pomidorų padažą pagardinkite druska, pipirais ir bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai