Jei gaminame karštus sumuštinius su mocarela, vadinasi, namai kvepės šviežia duona. Be galo malonus jausmas – tikrų namų jausmas. Karšti sumuštiniai su mocarela tinkami ir pusryčiams, ir vakarienei.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.

2. Iškepusią duoną supjaustykite riekėmis išilgai ir aptepkite pesto padažu.

3. Ant viršaus uždėkite riekelėmis pjaustytą pomidorą ir pjaustytą mocarelą.

4. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska ir pipirais.

5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10 min., kol išsilydys sūris.

6. Iškeptus sumuštinius pagardinkite baziliko lapeliais ir alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai