Ingredientai

pievagrybių 450 g
mėlynojo svogūno 0.25 vnt.
česnako skiltelių 2 vnt.
alyvuogių aliejaus 60 ml
baltojo vyno acto 60 ml
rudojo cukraus 60 g
grūdėtųjų garstyčių 50 g
džiovinto raudonėlio 5 g
juodųjų pipirų žirneliais 5 g
aitriosios paprikos dribsnių 5 g
lauro lapo 1 vnt.
druskos žiupsnelis
druskos žiupsnelis
pipirų žiupsnelis
petražolių ryšulėlis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pievagrybius apvirkite pasūdytame vandenyje 3–4 min. Nukoškite.

2. Į dubenį su pievagrybiais smulkiai supjaustykite mėlynąjį svogūną ir česnaką, tuomet dėkite likusius ingredientus, išmaišykite.

3. Perkelkite grybus su marinatu į stiklainį.

PATARIMAI:

* Pagaminę laikykite šaldytuve parą laiko.

* Suvartokite per 2–4 paras.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai