Ingredientai
pievagrybių
450
g
mėlynojo svogūno
0.25
vnt.
česnako skiltelių
2
vnt.
alyvuogių aliejaus
60
ml
baltojo vyno acto
60
ml
rudojo cukraus
60
g
grūdėtųjų garstyčių
50
g
džiovinto raudonėlio
5
g
juodųjų pipirų žirneliais
5
g
aitriosios paprikos dribsnių
5
g
lauro lapo
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
pipirų
žiupsnelis
petražolių
ryšulėlis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius apvirkite pasūdytame vandenyje 3–4 min. Nukoškite.
2. Į dubenį su pievagrybiais smulkiai supjaustykite mėlynąjį svogūną ir česnaką, tuomet dėkite likusius ingredientus, išmaišykite.
3. Perkelkite grybus su marinatu į stiklainį.
PATARIMAI:
* Pagaminę laikykite šaldytuve parą laiko.
* Suvartokite per 2–4 paras.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai