Ingredientai

Batonas 5 riekelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Šoninę supjaustykite labai plonomis riekelėmis, jas perpjaukite dar per pusę ir sudėkite į įkaitintą keptuvę (be aliejaus ar sviesto).

2. Kai šoninė ims skusti, gabaliukus apverskite ir suberkite nedideliais kubeliais pjaustytą batoną ar baltą duoną. Kepkite, kol šoninė apskrus, o batonas taps traškus.

3. Į keptuvę įmuškite kiaušinius šalia vienas kito ir nemaišykite. Kepkite ant nedidelės ugnies.

4. Pagardinkite pipirais, druska.

5. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar kelias minutes, kol sūris išsilydys.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai