Ingredientai
Kiaušiniai
5
vnt.
Batonas
5
riekelės
Fermentinis sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Šoninę supjaustykite labai plonomis riekelėmis, jas perpjaukite dar per pusę ir sudėkite į įkaitintą keptuvę (be aliejaus ar sviesto).
2. Kai šoninė ims skusti, gabaliukus apverskite ir suberkite nedideliais kubeliais pjaustytą batoną ar baltą duoną. Kepkite, kol šoninė apskrus, o batonas taps traškus.
3. Į keptuvę įmuškite kiaušinius šalia vienas kito ir nemaišykite. Kepkite ant nedidelės ugnies.
4. Pagardinkite pipirais, druska.
5. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar kelias minutes, kol sūris išsilydys.
Skanaus!
Atsiliepimai