Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite susmulkintas paprikas ir kepkite apie pusę minutės. Pridėti susmulkintus svogūnus ir česnakus ir kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs, apie 5 minutes.

2. Galiausiai sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir troškinkite apie 4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais, pakaitinkite iki užvirimo. Tada sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir kaitinkite dar 10 minučių. Jeigu reikia įpilkite vandens, kad nepridegtų.

3. Šaukštu padarykite keturis mažus įdubimus ir įmuškite ten kiaušinius. Uždenkite ir troškinkite dar 10 minučių arba tiek, kol kiaušiniai jums atrodys tinkami valgyti.

4. Patiekite su duona, pita ar ryžiais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkas omletas su smidrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Itališkas omletas su smidrais

Omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais