Ingredientai
Cukinijos
1
vnt.
Miltai
1.5
puodelio
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
5
šaukštai
Fermentinis sūris
100
g
Druska
0.5
šaukštelio
Muskato riešutai
žiupsnelis
Cukrus
0.5
šaukštelio
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sutarkuokite cukiniją ir gerai nusunkite skystį.
Miltus sumaišykite su prieskoniais, kepimo milteliais. Supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įmaišykite cukiniją.
Įmaišykite tarkuotą sūrį ir smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą pailgą pyrago formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Išimkite jau atvėsusią.
Atsiliepimai