Ingredientai

Migdolai 1 puodelis
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Mėsos sultinys 1.5 puodelio
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspauskite česnaką.

Maišant pagardinkite druska, pipirais ir aitriųjų paprikų milteliais.

Kai kiauliena gražiai apskrus, įpilkite sultinio, suberkite per pusę perpjautas džiovintas slyvas, migdolus be žievelių, išmaišykite ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Įberkite sezamo sėklų, išmaišykite ir dar patroškinkite 2-3 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai