Ingredientai
Kiauliena
500
g
Džiovintos slyvos
1
puodelis
Migdolai
1
puodelis
Sezamo sėklos
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Mėsos sultinys
1.5
puodelio
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspauskite česnaką.
Maišant pagardinkite druska, pipirais ir aitriųjų paprikų milteliais.
Kai kiauliena gražiai apskrus, įpilkite sultinio, suberkite per pusę perpjautas džiovintas slyvas, migdolus be žievelių, išmaišykite ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.
Įberkite sezamo sėklų, išmaišykite ir dar patroškinkite 2-3 minutes.
Atsiliepimai