Ingredientai
Kiaušiniai
3
vnt.
Druska
žiupsnelis
Sviestas
100
g
Cukrus
100
g
Miltai
250
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Bananai
2
vnt.
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Juodasis šokoladas
50
g
Riešutai
50
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
Susmulkinkite riešutus ir šokoladą.
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite iki standžių putų su žiupsneliu druskos.
Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite su cukrumi.
Sumaišykite kepimo miltelius, cinamoną ir miltus.
Bananus sutrinkite ir sumaišykite su plaktais baltymais. Įmaišykite trynius.
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Įmaišykite smulkintus riešutus ir šokolado gabaliukus.
Tešlą iškrėsti į popierines keksiukų formeles ir kepti orkaitėje 25 min. Jeigu pradėtų degti keksiukų viršus, pridenkite juos folija.
Atsiliepimai