Keksiukus kepame ir be progos, mat juos labai mėgsta vaikai. O jei dar – su ypatingo aukščio vanilinio kremo kepurėle! Išbandykite šiuos kakavinius keksiukus – įvertinimo sulauksite neabejotinai.

Gaminimo eiga

* Persijotus miltus, kakavą, kepimo miltelius ir sodą sumaišykite ir atidėkite į šoną.

* Sviestą ištrinkite su cukrumi, kiaušiniais, vanile ir išsukite kartu su sausais ingredientais. Jei masė per kieta, įpilkite šlakelį pieno ar vandens. Turite gauti blynų tirštumo tešlą.

* Ją supilkite į konditerinį maišelį ir pripildykite keksiukų formeles apie trečdalį jų tūrio. Kepkite keksiukus 180 laipsnių temperatūroje 18 minučių.

* Kremui skirtus kreminį sūrį, sviestą, vanilę ir cukraus pudrą sukite, iki kol gausite baltą masę. Ją dėkite į konditerinį maišelį ir puoškite keksiukus. Apibarstykite trupintomis liofilizuotomis braškėmis. Ir – skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai