Ingredientai
Miltai
175
g
Alyvuogių aliejus
20
ml
Sausos mielės
5
g
Vanduo
125
ml
Kiaulienos faršas
200
g
Pomidorai
100
g
Kietasis sūris
150
g
Pomidorų padažas
50
g
Krapai
žiupsnelis
Petražolės
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, sausas mieles, alyvuogių aliejų ir šiltą vandenį. Užminkykite tešlą ir padėkite bent 40 min, šiltai, uždengę švariu audiniu.
Kol tešla kils, keptuvėje pakepinkite faršą. Baigiant gaminti, pagardinkite druska ir pipirais.
Pomidorus supjaustykite riekelėmis, papriką - mažais kubeliais.
Pakilusią tešlą iškočiokite apskritimo forma maždaug 5 mm storio lakštą ir įtieskite į kepimo popieriui išklotą skardą.
Picos pagrindą ištepkite pomidorų padažu, tolygiai paskirstykite faršą, išdėliokite pomidorus ir papriką. Pabarstykite tarkuotu sūriu bei smulkintais žalumynais ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 15 min.
Atsiliepimai