Ingredientai
Raudonieji svogūnai
0.5
vnt.
Ridikėliai
1
sauja
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Graikiniai riešutai
1
stiklinė
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Apelsinai
6
vnt.
Medus
1
šaukštelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Salotos
500
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Supjaustykite apelsiną skiltelėmis, išimkite sėklas, pašalinkite baltąjį sluoksnį. Sudėkite į indą, apšlakstykite medumi, cinamonu, uždenkite ir palikite valandai kambario temperatūroje.
Lėkštėje išdėliokite suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, viską pamaišykite. Prieš tiekiant uždėkite apelsinų skilteles, užpilkite susidariusiomis sultimis. Apibarstykite pakepintais graikiniais riešutais.
Atsiliepimai