Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Medus 1 šaukštelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Salotos 500 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Supjaustykite apelsiną skiltelėmis, išimkite sėklas, pašalinkite baltąjį sluoksnį. Sudėkite į indą, apšlakstykite medumi, cinamonu, uždenkite ir palikite valandai kambario temperatūroje.

Lėkštėje išdėliokite suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, viską pamaišykite. Prieš tiekiant uždėkite apelsinų skilteles, užpilkite susidariusiomis sultimis. Apibarstykite pakepintais graikiniais riešutais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai