Ingredientai
Kiauliena
1
kg
Jogurtas
25
g
Aliejus
1
šaukštas
Juodieji malti pipirai
šaukštelis
Lauro lapai
2
vnt.
Gvazdikėliai
žiupsnelis
Grietinė
1
šaukštelis
Cukrus
1
šaukštelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pienas
stiklinė
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Pusę minutės nedideliame karštyje pakepinkite imbierų ir česnakų pastą kartu su lauro lapais ir gvazdikėliais. Tuomet sudėkite šiek tiek apvirtą kiaulieną, anakardžių riešutų pastą, supilkite pieną,jogurtą, cukrų ir kardamono miltelius. Įberkite druskos pagal skonį. Štai ir viskas, skanaus!
Atsiliepimai