Ingredientai
Juodasis šokoladas
150
g
Grietinėlė
250
ml
Mėtos lapeliai
20
vnt.
Vanilinis cukrus
pagal skonį
Porcijos: 2
Lietuvės ir lietuviai, smaližės ir smaližiai, koks velykinis stalas be itališkų desertų! Italai sugeba vos iš kelių ingredientų padaryti stebuklą. O juk Velykos ir turi būti stebuklų metas! Šokolado ir mėtų desertas – tai greitai ir smagiai paruošiamas skanėstas, na, nebent nuspręstumėte pasipliuškenti šokolado vonioje... Tetule Egle, lipk iš puodo ir pirmyn!
Gaminimo eiga
Užvirti puode 100 ml grietinėlės su mėtos lapeliais. Pakilus grietinėlei išjungti ugnį.
Po 10 min ištraukti mėtos lapelius ir susmulkinti. Ištirpinti šokoladą karštoje grietinėlėje.
Į likusią grietinėlę įberti žiupsnelį vanilinio cukraus ir išplakti.
Sumaišyti visus ingredientus. Išpilstyti į nedidelius indelius. Laikyti šaldytuve 3 valandas.
Atsiliepimai