Ingredientai

Miltai 3 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Imbieras gabaliukas
Cukrus 1 stiklinė
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.

Citrinos žievelę supjaustykite gabalėliais, imbierą – kubeliais. Sudėkite šiuos komponentus į trintuvo indą, įberkite 0,25 stiklinės cukraus ir sutrinkite.

Sviestą ir likusį cukrų ištrinkite iki purios masės. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius, paskui – imbiero masę. Pamažu sudėkite miltus, supilkite jogurtą. Tešla turi būti vientisa.

Supilstykite tešlą į keksiukų formeles. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 – 25 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai