Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Sviestas
200
g
Jogurtas natūralus
300
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Kepimo milteliai
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Citrinos žievelė
1
vnt.
Imbieras
gabaliukas
Cukrus
1
stiklinė
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
Citrinos žievelę supjaustykite gabalėliais, imbierą – kubeliais. Sudėkite šiuos komponentus į trintuvo indą, įberkite 0,25 stiklinės cukraus ir sutrinkite.
Sviestą ir likusį cukrų ištrinkite iki purios masės. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius, paskui – imbiero masę. Pamažu sudėkite miltus, supilkite jogurtą. Tešla turi būti vientisa.
Supilstykite tešlą į keksiukų formeles. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 – 25 min.
Atsiliepimai