Ingredientai

Druska žiupsnelis
Cukrus 125 g
Miltai 250 g
Bananai 2 vnt.
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų su žiupsneliu druskos.

Kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Suberti kepimo miltelius ir prasijotus miltus, gerai išmaišyti.

Bananus nulupti, sutrinti košelę ir kartu su plaktais baltymais įmaišyti į tešlą.

Tešlą iškrėsti į popierines keksiukų formeles ir kepti orkaitėje 25 min. Jeigu pradėtų degti pyragėlių viršus, pridenkite juos folija.

Gabaliukais sulaužytą šokoladą ištirpinkite garų vonelėje, įpylę kelis šaukštus pieno arba grietinėlės ir užpilkite ant atvėsusių keksiukų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai