Ingredientai

Miltai 350 g
Vanduo 100 ml
Druska žiupsnelis
Vanduo 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Sviestas 2 šaukštai
Grietinė 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 30 min. pabrinkti.

Maltą mėsą, smulkiai supjaustytą kopūstą, svogūną, vandenį, pipirus, druską gerai išmaišykite.

Tešlą plonai iškočiokite ir stikline (jeigu neturite specialios formos) išspauskite daug apskritimų. Ant tešlos apskritimo vidurio dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užraitykite kraštelius.

Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min.

Patiekite su sviestu ar grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai