Ingredientai
Miltai
350
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Vanduo
100
ml
Druska
žiupsnelis
Kiaulienos faršas
350
g
Baltagūžiai kopūstai
250
g
Svogūnai
1
vnt.
Vanduo
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Sviestas
2
šaukštai
Grietinė
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 30 min. pabrinkti.
Maltą mėsą, smulkiai supjaustytą kopūstą, svogūną, vandenį, pipirus, druską gerai išmaišykite.
Tešlą plonai iškočiokite ir stikline (jeigu neturite specialios formos) išspauskite daug apskritimų. Ant tešlos apskritimo vidurio dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užraitykite kraštelius.
Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min.
Patiekite su sviestu ar grietine.
Atsiliepimai